Så mødes fætre og kusiner efter Hans Christians og Mathildes børn atter en gang.
22. august 2007 : PROGRAM som planlagt     Siden oprettet : 17. august 2007 
  7. september : Lidt søndagsprogram.    
  Til  lidt fra weekendens oplevelser    Til  Lidt mere fra weekendens oplevelser
  Fætter Kusiner generelt siden starten i 1984
I har sat tid af i jeres kalendere

8. 9. september 2007

hvor vi mødes på :


Vissenbjerg Storkro
Sådan lød invitationen fra os i Lunderskov og på Holdepladsen :

 

Så er vi ved at være klar til endnu en ”Fætter-Kusine” sammenkomst.

Foreløbig vil vi bare fastslå, at det – som planlagt - bliver lørdag-søndag den 8. og 9. september 2007.

De to arrangører kom lidt sent ud af starthullerne – det skal man åbenbart ikke i vore dage, hvis man helt selv vil bestemme, hvor man vil hen og hvor mange !!

Men vi har fastlagt, at vi mødes i Vissenbjerg på Vissenbjerg Storkro og starter med kaffe ved to-tiden lørdag den 8.

Programmet kommer uden  tvivl til at omfatte nogle af de meget nære seværdigheder og det at nyde naturen i området.

 Vi kan tage på opdagelse i krybdyrenes verden i Skandinaviens største Terrarium med krybdyr og padder fra hele verden.

Vi er også meget tæt på Danmarks smukkeste og mest idylliske Fuglepark, Frydenlund fuglepark, der er en 7 tdr. land velplejet naturpark med 2 km handicapvenlig stisystem

Vi er også meget nær ved enestående haveanlæg med staudehave med bæk, bassiner. Rosenhave, terrassehaver, alpint anlæg, forevisningshave, skovhave med rhododendron, hortensia og skovbundsplanter og  japansk bjergsøhave

 Prisen for at besøge seværdighederne vil afhænge lidt af hvor mange vi bliver og hvor meget tid vort program tillader, men der bliver mest sandsynligt tale om ca. 80 kr. pr. deltager (og max. 120).

Prisen for Weekendopholdet på kroen bliver 495 kr. pr. person. Det omfatter kaffe/kage lørdag, tre-retters menu om aftenen og tag selv morgenbord søndag morgen.

 For de, der gerne vil starte tidligere lørdag, er der mulighed for at komme i løbet af fredag eftermiddag/aften. Merprisen for overnatning og morgenmaden lørdag bliver 250 kr. pr. person.

 Vi har ikke lagt endelig fast, hvor vi slutter søndag, men har et par spændende muligheder i kikkerten.

 NB : Da der tilsyneladende er usædvanlig stor efterspørgsel på mini-ferie-ophold, er vi nød til at få bindende tilmelding til Inge Lise eller Hans Erik senest den 14.  juni 2007.

 Vi er nået et stykke vej med at få samlet  adresser og specielt e-mail-adresser på fætre og kusiner, men vil gerne, om I kunne hjælpe os med oplysninger, når I tilmelder jer. Vi har sendt dette til de, der sædvanligvis har deltaget, men ser meget gerne, at I informerer videre til dem, I kender til. De skal være velkomne.

 Med ønsket om en rigtig god sommer

 Kærligst  Inge Lise & Hans Erik

 PS : I vil få nærmere informationer, når vi har overblik over tilmeldingerne og et endeligt program får I sidst i august.

 

18.08.2007 : Vi kan konstatere, at interessen for at være med har været stor og vi bliver 20 deltagere. Vi regner med at have det endelige program klar i løbet af denne weekend, så I kan se hen til at få det i løbet af ugen , vi går ind i nu (20. - 26. august)
Vi glæder os til at mødes med jer igen

Sommerhilsen fra Inge Lise og Hans Erik